-ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Προπονητής θαλάσσιου σκι, πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, Νικητής Survivor 2017, αθλητής, τηλεοπτικό πρόσωπο

Το Body Power Advanced είναι το όργανο γυμναστικής που σας δίνει τη δυνατότητα να γυμνάσετε όλο το σώμα σας σε όποιο επίπεδο φυσικής κατάστασης και αν βρίσκεστε.

Χάρη στη μελετημένη και πρωτοποριακή κατασκευή του, χρησιμοποιώντας το Body Power Advanced, πετυχαίνετε καύση λίπους, αύξηση μυϊκής μάζας, καλύτερη ευλυγισία.

Είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά και σας δίνει τη δυνατότητα να γυμνάζεστε όπου και όποτε εσείς επιθυμείτε.

Αποτελεσματικό και πολύ εύχρηστο!

-ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ

Χρυσός Ολυμπιονίκης (2016), 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, 4 φορές Πρωταθλητής Ευρώπης κρίκων ενόργανης γυμναστικής

Το Body Power Advanced είναι ένα όργανο που επιτρέπει την ταυτόχρονη εκγύμναση όλων των μυών του σώματος με το βάρος μας, αυξάνοντας την ιδιοδεκτικότητα και τη μυϊκή δύναμη.

Είναι η άριστη διαδικασία για την εξέλιξη του functional training, καθώς είναι μια πολύπλευρη εκγύμναση με ασφαλή τρόπο, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να αναπτύξουμε κάθε είδους άσκηση παντού, καθώς είναι εύχρηστο και μεταφέρεται εύκολα.

Είναι ένα όργανο που έχω εντάξει στην καθημερινή μου προπόνηση εντός και εκτός γυμναστηρίου.

-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΞΙΝΟΣ

Ορθοπεδικός Χειρουργός, Αθλητίατρος MD, MSc, PhD, FACS Δίπλωμα Αθλητιατρικής Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (IOC), Master Αθλητιατρικής Πανεπιστημίου Bath Αγγλίας, Ιατρός Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Μέλος Ιατρικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής, Ιατρός Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ανδρών

Το Body Power είναι μία απλή αλλά έξυπνη συσκευή η οποία επιτρέπει κίνηση σε όλους τους βαθμούς ελευθερίας ενός επιπέδου.

Με διάφορους συνδυασμούς στις λαβές και στη στήριξη του κορμού μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό όργανο άσκησης functional training και ιδιαίτερα της ομολογουμένως δύσκολης ενδυνάμωσης του κορμού (core stability).

Με τη καθοδήγηση ενός έμπειρου φυσικοθεραπευτή μπορούν να πραγματοποιηθούν πολλές ασκήσεις κινησιοθεραπείας, νευρομυϊκής συναρμογής, ισορροπίας και ιδιοδεκτικότητας καθώς και μυϊκής ενδυνάμωσης.

Ουσιαστικά αποτελεί ένα νέο σύστημα άσκησης και αποθεραπείας το οποίο θεωρώ ότι θα αποτελέσει αντικείμενο πολλών νέων εφαρμογών και επιστημονικής έρευνας στο άμεσο μέλλον.

-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΕΙΤΣΑΚΗΣ

Φυσικοθεραπευτής

Το Bodypower είναι μια έξυπνη, εύχρηστη συσκευή που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε ένα σωστό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ως φυσικοθεραπευτές δίνουμε μεγάλη βάση στη σωστή ενδυνάμωση του σώματος. Μετά το πέρας τον συμπτωμάτων, είναι πολύ σημαντικό ο ασθενής να ξεκινήσει ένα ολοκληρωμένο και σωστά δομημένο πρόγραμμα άσκησης, για ενδυνάμωση των μυϊκών ομάδων, σταθεροποίηση του κορμού αλλά και ιδιοδεκτική επανεκπαίδευση.

Με τον έξυπνο σχεδιασμό του, το Bodypower μας δίνει την δυνατότητα να δουλέψουμε ολιστικά το σώμα και με ασφάλεια, ανάλογα με το λειτουργικό επίπεδο και τις δυνατότητες του ασθενούς. Χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση τόσο αθλητικών τραυματισμών όσο και μυοσκελετικών κακώσεων και παθήσεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αθλητές και ασκούμενους υψηλού επιπέδου, αλλά και σε χαμηλότερο λειτουργικό επίπεδο( χειρουργεία, ηλικιωμένους, νευρολογικά περιστατικά κ.α.)

-ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑ

Certified Personal Trainer, TRX, Pilates, Functional, Box France Savate Trainer, Πανελλήνια Πρωταθλήτρια 2008

Το Body Power Advance είναι ένα εύχρηστό όργανο γυμναστικής το οποίο γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος!

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον πιο αρχάριο αθλούμενο έως τον πιο προχωρημένο αθλητη!

Είναι τέλειο εργαλείο για να βελτιώσει ευλυγισία, ιδιοδεκτικότητα και δύναμη ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ενδυνάμωση πυρήνα!

-ΜΥΡΤΩ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Certified Pilates Instructor

Το Body Power Advanced προσφέρει ασφαλή, πολύπλευρη και άριστη ταυτόχρονη εκγύμναση όλων των μυϊκών ομάδων, σε όποιο επίπεδο φυσικής κατάστασης κι αν βρίσκεστε.

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, καθώς πετυχαίνει ταυτόχρονα βελτίωση της ευλυγισίας και αύξηση της μυϊκής μάζας.